Enthousiaste Kick-off!

Gepubliceerd op
Enthousiaste Kick-off!

Op vrijdag 28 september was het dan eindelijk zover: de kick-off van Podiumspektakel 2019! Hoewel de inloop pas vanaf half acht was, waren er rond dat tijdstip al zeker honderd enthousiaste spektakelaars binnen.

In de afgeladen ruimte vertelde voorzitter Fred Kappers dat de officiële titel 'Het verraad van Herderewich' gaat worden en dat hij uitkijkt naar het eerste moment waarop hij koude rillingen gaat krijgen. Het verhaal speelt zich af in de middeleeuwen rondom de ondertekening van de Vrede van Harderwijk. En ondanks de dreigende titel kan er ook veel gelachen worden.

Laura van der Linde vertelde in het kort het verhaal van het spektakel en ademloos werd er geluisterd. Een prachtig verhaal, geschreven door Marc-Peter van der Maas.

Regisseur Ineke de Geus en componist Gerbrand van Kolck vertelden over het creatieve proces en maakten de spelers van de hoofdrollen bekend. Omdat de keuze - onder voorbehoud! - vers van de pers was had nog niet iedereen de mail gelezen en sommige spelers werden dus verrast tijdens de bekendmaking zelf.

Tenslotte werd een klein tipje van de muzikale sluier opgelicht: samen werd een deel van een lied ingestudeerd. Nieuwsgierig geworden? Reserveer dan vast 4, 5 en 6 juli 2019 in de agenda!

Alle artikelen

Gulle gift Rabobank

Gepubliceerd op 12-13-2018

Spektakelaars bij herdenking Belgenkamp

Gepubliceerd op 12-13-2018

Hoofdrolspelers bekend!

Gepubliceerd op 10-01-2018

Enthousiaste Kick-off!

Gepubliceerd op 10-01-2018

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent Podiumspektakel? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.