Belangrijke laatste informatie

Gepubliceerd op
Belangrijke laatste informatie

Hoe laat kan ik terecht? Waar laat ik mijn fiets of auto? Gaat het door als het regent? De antwoorden op deze vragen lees je hier:

 • We raden je aan om op tijd te komen. De voorstellingen beginnen om 20.30 uur, het Kloosterplein gaat open om 19.30 uur. Vanaf 20.00 uur wordt toegang tot de tribune verleend. Wie na het begin van de voorstelling komt, kan helaas niet meer worden toegelaten.
 • Parkeer je fiets en auto op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Fietsen kunnen worden gestald in de fietsenstallingen aan de Vitringasingel (bij de Smeepoort en bij de Wereldwinkel), auto’s kunnen geparkeerd worden in de Houtwalgarage, eveneens aan de Vitringasingel; of op P19 aan het Westeinde. Van beide parkeerplaatsen uit is het een paar minuten lopen naar het Kloosterplein.
 • Het is niet toegestaan om consumpties mee te nemen. Consumpties zijn uitsluitend tegen consumptiemunten aan te schaffen op het horecaplein. De munten kun je daar ook aanschaffen á € 1,25 bij de keet van de Rabobank. Consumpties mogen niet meegenomen worden op de tribune.
 • Zet je telefoon op stil of op vliegtuigstand. Tijdens de voorstellingen mag er niet gebeld en gerookt worden; dit stoort zowel bezoekers als spelers.
 • Fotograferen is toegestaan, mits met mate en voor zover het de overige bezoekers niet stoort. Het maken van video- en geluidsopnamen is niet toegestaan, tenzij vooraf schriftelijk of per e-mail toestemming is gevraagd en verkregen.
 • Honden worden niet toegelaten bij de voorstellingen. Dit geldt uiteraard niet voor hulphonden.
 • Volg de aanwijzingen op van onze gastheren en gastvrouwen. Bij hen kun je ook terecht voor vragen. Bij onverhoopte calamiteiten: volg hun aanwijzingen op.
 • Toegangskaarten worden bij de ingang gescand. De plaatsen zijn verdeeld in VIP-plaatsen en standaardplaatsen. Plaatsen zijn niet genummerd, je kunt zelf een plek uitkiezen waar je met jouw kaartje recht op hebt. Mensen met een VIP-kaart krijgen een armbandje om voor de herkenbaarheid voor de gastheren en gastvrouwen. Het armbandje is niet overdraagbaar. 
 • Gelukkig zijn de laatste weersvoorspellingen niet ongunstig. Maar houd ze in de gaten, zodat je niet te koud of te warm gekleed bent. De voorstellingen gaan in principe altijd door, ook wanneer het weer minder is. Bij flinke regenval delen wij poncho’s uit, die je natuurlijk ook zelf kunt meenemen. Paraplu’s zijn op de tribune niet toegestaan, omdat anders je achterburen niets meer kunnen zien.
 • Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen. Ook is er een invalidentoilet beschikbaar. Onze gastheren en gastvrouwen kunnen je de weg wijzen.
 • Houd Harderwijk schoon! Toon respect voor de stad en de inwoners, gooi afval in de afvalbakken en maak geen onnodig lawaai bij het komen en gaan.
 • Je bezoekt Podiumspektakel op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, letsel of vermissing.
 • Tot slot: enorm veel plezier gewenst! Mocht je enthousiast zijn, deel dat dan gerust op de Facebookpagina van het Podiumspektakel: www.facebook.com/podiumspektakel/

Alle artikelen

Het loopt storm!

Gepubliceerd op 08-09-2020

Doe je mee?

Gepubliceerd op 05-14-2020

Ook in 2021 komt er een Podiumspektakel!

Gepubliceerd op 02-24-2020

Het verraad van Herderewich staat op de shortlist!

Gepubliceerd op 09-03-2019

Nominaties Amateur Musical Awards!

Gepubliceerd op 08-25-2019

Belangrijke laatste informatie

Gepubliceerd op 07-01-2019

Kamper kogge doet Harderwijk aan

Gepubliceerd op 06-29-2019

De burgemeester twittert...

Gepubliceerd op 05-09-2019

Heb jij € 2,- over?

Gepubliceerd op 04-19-2019

Het Podiumspektakel bij Veluwe FM

Gepubliceerd op 04-13-2019

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent Podiumspektakel? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.