Het loopt storm!

Gepubliceerd op
Het loopt storm!

Nog niet eerder hebben zich zoveel spektakelaars opgegeven om mee te doen met het Podiumspektakel. Concreet betekent het dat mensen met ambitie voor een hoofdrol, decorbouwers en (vrouwelijke) koorleden zich niet meer kunnen aanmelden via het aanmeldingsformulier. Had je toch graag als zanger of decorbouwer mee willen doen? Stuur dan via de contactpagina een e-mailtje, dan zetten we je op de reservelijst. En ja, voor hoofdrolspelers is het echt te laat. Maar meespelen in het ensemble is minstens net zo leuk, toch? Daarvoor kun je je nog steeds aanmelden.

Alle artikelen

Podiumspektakel 2021 gaat door... in 2022

Gepubliceerd op 11-29-2020

Het loopt storm!

Gepubliceerd op 08-09-2020

Doe je mee?

Gepubliceerd op 05-14-2020

Ook in 2021 komt er een Podiumspektakel!

Gepubliceerd op 02-24-2020

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent Podiumspektakel? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.