Meedoen vanuit je luie stoel!

Gepubliceerd op
Meedoen vanuit je luie stoel!

Al eerder genoten van de vorige Podiumspektakels of juist razend benieuwd naar de voorstellingen? Oude én nieuwe vrienden kunnen ons nu een handje helpen vanuit hun luie stoel. Want een voorstelling met zo'n 200 mensen voor en achter de schermen zet je niet zomaar neer. Daarom doen wij mee aan de Anjercollectie van het Prins Bernhard Cultuurfonds en dat is dit jaar heel gemakkelijk: scan de QR-code, maak eenmalig een bedrag naar keuze over via uw eigen bank en klaar is kees! 

BELANGRIJK: De opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting Podiumspektakel Harderwijk. Maar alleen als u een gift doet in de periode 28 juni tot en met 4 juni. Als u daarvoor of daarna gebruik maakt van de QR-code gaat uw gift naar het Prins Bernhard Cultuurfonds. Ook een goed doel, natuurlijk...

Alle artikelen

Hééééél hartelijk bedankt!

Gepubliceerd op 06-05-2021

Meedoen vanuit je luie stoel!

Gepubliceerd op 05-27-2021

Podiumspektakel 2021 gaat door... in 2022

Gepubliceerd op 11-29-2020

Het loopt storm!

Gepubliceerd op 08-09-2020

Doe je mee?

Gepubliceerd op 05-14-2020

Ook in 2021 komt er een Podiumspektakel!

Gepubliceerd op 02-24-2020

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent Podiumspektakel? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.