Kom ook naar de AMA (met Harderwijks tintje)

Gepubliceerd op
Kom ook naar de AMA (met Harderwijks tintje)

Het mag weer! Genieten van live theater! Een mooie manier om dat unieke gevoel weer te beleven is tijdens de Dutch Musical Night, het grootste musicalconcert van het jaar met 71 musicalamateurs en professionals. En dit musicalconcert heeft ook een Harderwijks tintje want ‘’onze’’ Bart en Marjolijn mogen optreden. Vanuit Musical Stichting Harderwijk gaan zij een duet uit Fiddler on the Roof laten horen.  

Het belooft een mooie avond te worden met veel musicalklassiekers en optredens van professionals als Renée van Wegberg, Barrie Stevens, Tessa Sunniva van Tol en Esmée Dekker. Zij worden allen begeleid door het Grand Circle Orchestra o.l.v. ‘’onze’’ dirigent Gerbrand van Kolck. 


Ook zullen deze avond voor de zesde maal de Amateur Musical Awards worden uitgereikt, door o.a. Pia Douwes en Jamai Loman. En dat allemaal, geheel coronaproof, op 12 juli in het Scala theater in Utrecht. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €25 p.p. en bestel je via deze link

Alle artikelen

Kom ook naar de AMA (met Harderwijks tintje)

Gepubliceerd op 06-24-2021

Hééééél hartelijk bedankt!

Gepubliceerd op 06-05-2021

Meedoen vanuit je luie stoel!

Gepubliceerd op 05-27-2021

Podiumspektakel 2021 gaat door... in 2022

Gepubliceerd op 11-29-2020

Het loopt storm!

Gepubliceerd op 08-09-2020

Doe je mee?

Gepubliceerd op 05-14-2020

Ook in 2021 komt er een Podiumspektakel!

Gepubliceerd op 02-24-2020

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent Podiumspektakel? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.