Aanmelden als vrijwilliger

Het Podiumspektakel 2019 kan alleen een succes worden dankzij de inzet van heel veel mensen. Doe jij (ook weer) mee? Dan kun je hieronder de aanmeldingsformulieren vinden voor hoofdrol, spel, zang, orkest en crew. Als je je opgeeft als hoofdrolspeler is deelname aan een auditie verplicht.

Goed om te weten: Om de uitvoering financieel haalbaar te maken wordt voor het meedoen aan koor, orkest of cast een financiële bijdrage gevraagd. Voor deelname aan de cast vragen we voor 36 repetities een vaste bijdrage van € 180 voor volwassenen en € 25 voor een kind. Voor deelname aan het koor gaan we uit van tien repetities (€ 50) en voor deelname aan het orkest rekenen we vijf repetities (€ 25). Dit komt neer op € 5 per repetitie.

Omdat het bestuur vindt dat de drempel om mee te doen laag gehouden moet worden, kunnen we in individuele gevallen een uitzondering maken. Schrijf in dat geval een verzoek aan het bestuur via het contactformulier.

Wanneer je jezelf opgeeft voor de crew (kleding maken, decorbouw e.d.) gelden geen contributieverplichtingen.

Na jouw aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmeldformulieren

Er kwamen zóveel aanmeldingen binnen voor een hoofdrol en voor koorleden dat jij je daarvoor helaas niet meer kunt aanmelden.

Aanmelden als speler
Aanmelden voor het orkest
Aanmelden voor de crew (decorbouw, beveiliging etc.)

Lukt jouw aanmelding niet? Neem dan even contact met ons op.

Nieuws & Updates

Gulle gift Rabobank

Gepubliceerd op 12-13-2018

Voor aanvang van de wekelijkse repetitieavond werd de cast van Podiumspektakel 3.0 verrast met een gulle gift. Rabobank Stimuleringsfonds heeft besloten om ook deze editie...

Lees verder »

Spektakelaars bij herdenking Belgenkamp

Gepubliceerd op 12-13-2018

Van 1914 tot 1918 verblijven duizenden Belgen in het Belgenkamp in Harderwijk. Op 24 november jl. werd deze periode in Harderwijk herdacht in aanwezigheid van...

Lees verder »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent Podiumspektakel? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.