Aanmelden als vrijwilliger

Het Podiumspektakel 2019 kan alleen een succes worden dankzij de inzet van heel veel mensen.

Goed om te weten: Om de uitvoering financieel haalbaar te maken wordt voor het meedoen aan koor, orkest of cast een financiële bijdrage gevraagd. Voor deelname aan de cast vragen we voor 36 repetities een vaste bijdrage van € 180 voor volwassenen en € 25 voor een kind. Voor deelname aan het koor gaan we uit van tien repetities (€ 50) en voor deelname aan het orkest rekenen we vijf repetities (€ 25). Dit komt neer op zo'n € 5 per repetitie.

Omdat het bestuur vindt dat de drempel om mee te doen laag gehouden moet worden, kunnen we in individuele gevallen een uitzondering maken. Schrijf in dat geval een verzoek aan het bestuur via het contactformulier.

Wanneer je jezelf opgeeft voor de crew (kleding maken, decorbouw e.d.) gelden geen contributieverplichtingen.

Na jouw aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden

We zijn inmiddels al een flinke tijd bezig, dus we hebben de aanmeldformulieren hier weggehaald. Wil je toch nog erg graag meedoen, in welke functie dan ook? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

Nieuws & Updates

Prins Bernhard Cultuurfonds helpt mee

Gepubliceerd op 01-24-2019

Het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft positief gereageerd op ons verzoek voor ondersteuning, en daar zijn we heel blij mee! Het fonds is bereid om met...

Lees verder »

Gulle gift Rabobank

Gepubliceerd op 12-13-2018

Voor aanvang van de wekelijkse repetitieavond werd de cast van Podiumspektakel 3.0 verrast met een gulle gift. Rabobank Stimuleringsfonds heeft besloten om ook deze editie...

Lees verder »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent Podiumspektakel? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.