Aanmelden als vrijwilliger

Het Podiumspektakel 2019 kan alleen een succes worden dankzij de inzet van heel veel mensen.

Goed om te weten: Om de uitvoering financieel haalbaar te maken wordt voor het meedoen aan koor, orkest of cast een financiële bijdrage gevraagd. Voor deelname aan de cast vragen we voor 36 repetities een vaste bijdrage van € 180 voor volwassenen en € 25 voor een kind. Voor deelname aan het koor gaan we uit van tien repetities (€ 50) en voor deelname aan het orkest rekenen we vijf repetities (€ 25). Dit komt neer op zo'n € 5 per repetitie.

Omdat het bestuur vindt dat de drempel om mee te doen laag gehouden moet worden, kunnen we in individuele gevallen een uitzondering maken. Schrijf in dat geval een verzoek aan het bestuur via het contactformulier.

Wanneer je jezelf opgeeft voor de crew (kleding maken, decorbouw e.d.) gelden geen contributieverplichtingen.

Na jouw aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden

We zijn inmiddels al een flinke tijd bezig, dus we hebben de aanmeldformulieren hier weggehaald. Wil je toch nog erg graag meedoen, in welke functie dan ook? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

Nieuws & Updates

De burgemeester twittert...

Gepubliceerd op 05-09-2019

'Historische dag. Dag van de vrede voor Harderwijk. Op 8 mei 1446 werd de vrede van Harderwijk gesloten. Na een vierjarig conflict tussen verschillende Hanzesteden...

Lees verder »

Heb jij € 2,- over?

Gepubliceerd op 04-19-2019

Ook kleine bedragen zijn belangrijk om het Podiumspektakel te realiseren. Daarom doen we mee aan de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Je kunt ons...

Lees verder »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent Podiumspektakel? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.